"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

NutriFeron: Kenapa Pilih Shaklee

Untuk kegunaan harian, NutriFeron meningkatkan pengeluaran interferon semulajadi badan iaitu suatu pengaktif kritikal sistem imun.

NutriFeron berfungsi di dalam peringkat selular sel dalam dua cara iaitu:

  • Mengaktifkan sistem pertahanan imun dengan aktif / cepat
  • Menggerakkan "pasukan cari dan musnah" dalam sistem imuniti badan.

Interferon membantu melindungi kita daripada pendedahan harian terhadap beribu penceroboh asing yang boleh membawa kepada penyakit serius dan  penyakit.

Oleh itu, amat perlu bagi kita untuk menolong badan  kita membantu diri kita sendiri dan itulah tujuan Nutriferon; untuk merangsang setiap sel badan untuk menghasilkan lebih banyak interferon asli untuk menyediakan badan kita perlindungan dengan tahap yang lebih tinggi dalam skop yang luas terhadap serangan selsema, virus dan sebagainya.

WM RM181.25 / EM RM191.25
30 sticks x 1.2 gram


Kenapa Nutriferon Shaklee?
  1. Meningkatkan tahap interferon secara semulajadi – saintis telah  mengenalpasti interferon sebagai satu faktor penting penyumbang kepada  fungsi imun yang sihat. Nutriferon adalah satu-satunya supplemen  tambahan di US yang dihasilkan oleh immunologist yang menjumpai  interferon yang meningkatkan pengeluaran interferon di dalam badan  secara semulajadi. 
  2. Dihasilkan oleh individu yang menjumpai Interferon - Dr. Yasuhiko Kojima, imunologi dunia yang terkenal yang  telah menemui interferon pada tahun 1954, telah melakukan penyelidikan  berdedikasi selama 40 tahun untuk mencari sebatian semulajadi yang akan memberi rangsangan kepada pengeluaran interferon. Nutriferon  daripada Shaklee adalah satu-satunya supplemen perlindungan di US.
  3. Penyelidikan selama 40 tahun – selepas 40 tahun melakukan ujian yang  teliti dan melibatkan percubaan bertan-tan kandungan sebatian  semulajadi dan herba, Dr. Kojima membangunkan campuran unik empat elemen berkuasa sayur-sayuran yang meningkatkan pengeluaran semulajadi  interferon badan.
  4. Campuran interferon yang dipatenkan –  elemen tumbuh-tumbuhan penggalak. NutriFeron mempunyai MACH,  1 campuran  interferon drpd ekstrak tumbuhan yg telah dipatenkan formula ekslusif  yang mengandungi ekstrak labu, ekstrak safflower, ekstrak benih Asian  Plantain dan ekstrak bunga Japanese Honeysuckle.
  5. Disokong oleh 4  kajian klinikal ke atas manusia- 4 kajian klinikal yang dikeluarkan  mengesahkan kesihatan luarbiasa dan sokongan imunisasi hasil manfaat  daripada campuran ekstrak proprietari yang ditemui di NutriFeron.
  6. Formula eksklusif dilindungi oleh tiga paten - Nutriferon disokong  oleh tiga paten dan hanya boleh didapati melalui Shakee dan Independent  Distributor Shaklee sahaja. Formula yang unik dan berpaten ini hanya  eksklusif di Shaklee.
  7. Dibuat menepati piawaian kualiti yang  terbaik – supplemen tambahan yang berkesan, NutriFeron telah melalui  ujian sistematik yang ketat untuk keselamatan, kesucian, potensi, dan  prestasinya.


“A fit, healthy body—that is the best fashion statement” 
― Jess C. Scott


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...