"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Testimoni: Set Kehamilan

Assalamualaikum.

Nak share testimoni pengguna yang mengambil set kehamilan Shaklee. Sebarang pertanyaan dan konsultasi berkaitan set kehamilan boleh berhubung dengan saya. Konsultasi (atau saya lebih suka gelarkan sebagai bertukar-tukar pendapat) adalah percuma dan tiada paksa-memaksa dalam pembelian. Jangan segan-segan :)

Testimoni pertama
Testimoni pertama:
Ibu kepada tiga orang cahaya mata, mengamalkan vitamin Shaklee ketika kehamilan anak ketiga. Alhamdulillah sepanjang kehamilan tersebut, beliau rasa lebih cergas dan bertenaga. Beliau dapati kurang masalah kelesuan, mabuk hamil, loya dan masalah-masalah lain yang sering dikaitkan dengan kehamilan. Proses kelahiran bayi juga sangat mudah dan bayi Shaklee beliau  lahir dengan kulit yanggebu dan cantik. Lebih menarik lagi, luka bersalin sangat sedikit dan cepat sembuh. Malah susu badan terus mengalir lancar selepas bayi dilahirkan. Ahlamdulillah. Saya tumpang seronok sekali.


Testimoni kedua
Testimoni kedua:
Ibu yang mengambil set kehamilan Shaklee ketika mengandung, Alhamdulillah bayi lahir sihat, aktif dan berkulit putih gebu. Masih menyusu badan sepenuhnya sehingga saat testimoni tersebut ditulis.

Seronok baca testimoni ibu-ibu yang mengamalkan set kehamilan Shaklee. InshaAllah jika vitamin ini serasi dengan ibu dan bayi, memang akan jelas nampak berbezaan bayi Shaklee dengan bayi-bayi lain. Semoga ada kebaikan dalam perkongsian ini :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...