"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kelebihan Vivix.

Assalamualaikum.

Entri ini sambungan berkaitan Vivix. Kali ini dan bincangkan lebih mendalam tentang kebaikan Vivix Shaklee.

Kajian makmal menunjukkan Vivix memberi kesan secara positif kepada keempat-empat mekanisme penuaan selular selain menyumbang kepada banyak kebaikan daris segi kesihatan. Antaranya ialah:

  • Membantu melindungi dan memulihkan DNA selular
  • Menambah baik fungsi genetic regulators yang membantu melawan penuaan di peringkat selular
  • Menambah baik biogenesis mitokondria yang membantung meningkatkan penghasilan kuasa dalam sel
  • Mengurangkan pembentukan AGE protein yang boleh menyebabkan sumbatan pada dinding sel.
  • Menyokong kesihatan jantung dan fungsi kardiovaskular
  • Menyokong kesihatan otak
  • Meningkatkan fungsi sistem imunisasi tubuh
  • Meningkatkan jangka hayat sel tubuh
  • Membekalkan anti-oksidan bagi melawan radikal bebas dalam tubuh

Secara ringkasnya, sesudu teh Vivix setiap hari mampu membekalkan lebih banyak resveratop berbanding 100 gelas wine merah. Pembentukan unik suplemen ini telah dibuktikan oleh kajian makmal sebagai 10 kali lebih hebat dalam memperlahankan pembentukan AGE protein berbanding resveratol sendirian. Formulasi Vivix yang telah dipatenkan turut mengandungi ekstrak European Elderberry dan Purple Carrot bagi tujuan khusus untuk kebaikan sel.

Formulasi Vivix yang sangat istimewa ini cuma bolehdidapati dari Shaklee. Shaklee telah mempatenkan formula Vivix supaya dapat dilindungi daripada ditiru oleh mengilang produk-produk tiruan.

Perkara terbaik yang saya cadangkan ialah supaya kita semua berkongsi kebaikan Vivix ini dengan orang-orang yang kita sayang,dan mereka yang berada di sekeliling kita. Bukan sekadar bertujuan untuk meniaga, tapi formula sebaik ini sangat rugi jika tidak dikongsi. Vivix oleh Shaklee mampu membantu menambah kualiti hidup setiap orang, baik yang muda atau yang telah lanjut usia. Penemuan hebat ini cuma mula dipasarkan secara komersil sekitar penghujung tahun 2007. Saintis percaya, sains di sebalik formula Vivix ini boleh mengubah kesihatan penduduk secara positif dalam masa 10-15 tahun.

Bayangkan semua kos sara perubatan yang dapat kita jimatkan sekiranya kita mengamalkan produk ini. Selain itu, kita juga dapat mencapat taraf kesihatan dari perinkat selular lagi. Bayangkan tubuh dengan sistem imunisasi yang kuat mampu pulih sendiri tanpa bantuan ubatan. Bayangkan tubuh yang boleh menyerap nutrien sepenuhnya daripada pemakanan.

Lebih penting lagi, bayangkan tenaga dan kesihatan mereka yang menerima manfaat dari kebaikan produk ini, untuk menikmati hidup dengan lebih gembira.

Cubalah Vivix hari ini.


2 comments:

Sop Nama Saya said...

Anti tua la ni? Huhu

Noraihan Qusyairi said...

mesti la..xnk kedut :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...