"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Pengedar Sah Shaklee Batu Pahat Johor.

Assalamualaikum.

Ramai yang nak dapatkan vitamin kesihatan Shaklee, tapi tak berbaloi kena bayar wang pos sebanyak RM10, kan? Saya pun sayang nak bayar RM10 untuk pos, lebih-lebih lagi bila beli sebotol dua saja. Bagi pengguna Shaklee sekitar di Johor tak perlu risau lagi.


Saya, Pn. Noraihan, dan suami, En. Qusyairi adalah pengedar sah (Independent Distributor) Shaklee di negeri Johor. Kami menyediakan perkhidmatan Cash-on-Delivery (COD) di sekitar Batu Pahat, Johor. Kawasan dan daerah lain berhampiran Batu Pahat juga boleh dipertimbangkan. Dengan perkhidmatan COD, anda tak perlu lagi membayar tambahan RM10 untuk pengeposan. Anda juga boleh dapat konsultasi percuma daripada saya tanpa perlu SMS, email atau PM di facebook.
Mudah kan :)

Setiap pembelian melalui saya bukan saja dapat konsultasi percuma, malah anda juga akan turut dijemput menyertai secret group eksklusif bagi pengguna Shaklee.

Jika ada rezeki lebih, saya akan beri cenderahati percuma dengan setiap pembelian :)

Shaklee tidak mempunyai stokis. Produk Shaklee hanya boleh didapati dari cawangan Shaklee dan pengedar sah individu (seperti saya) sahaja. Jadi apa tunggu lagi pengguna Shaklee Johor? Buat pembelian anda melalui saya sekarang!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...