"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Free Gift Istimewa untuk Follower ke-100!

Assalamualaikum.

Entri khas berkongsi rezeki dengan pembaca kami.

Gambar ihsan Google.
Setakat malam ni blog Noraihan Qusyairi dah berjaya mendapat 99 orang followers walaupun baru sebulan dua ditubuhkan. Dengan rezeki yang kami dapat daripada blog dan fanpage Noraihan Qusyairi, kami suami isteri berbesar hati untuk bagi free gift yang sangat istimewa dan bermanfaat kepada follower kami yang ke 100. Yay!

Jadi anda-anda yang masih belum follow, jemput follow blog kecil kami ini. InshaAllah ini bukan satu-satunya giveaway yang kami akan berikan, ada lagi hadiah lain menanti follower bertuah kami.

Doakan rezeki kami terus murah dan melimpah ruah dengan keberkatan Allah swt. InshaAllah. Semoga dapat kami kongsikan dengan anda pembaca-pembaca kesayangan kami. Amin :)

notakaki: Kepada follower ke-100, sila hubungi kami untuk menuntut hadiah anda. Anda boleh rujuk di sini untuk cara-cara menghubungi kami. Tahniah didahulukan!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...