"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Promosi Jun: Meal Shake Beli 6 Percuma 1

Assalamualaikum.

Promosi Shaklee bagi bulan Jun 2013 ni sangatlah best. MEAL SHAKE! Siapa tak suka Meal Shake. Kanak-kanak suka, orang dewasa pun suka. Macam-macam kebaikan Meal Shake untuk seisi keluarga. Rugi sangat kalau lepaskan peluang ni. Hehe.

WM RM113.75 / EM RM121.25
544 gram
Tahan sehingga 2 bulan

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
  • Sarapan segera yang berkhasiat
  • Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
  • Hidangan segera untuk para atlet
  • Kudapan menarik pada bila-bila masa
  • Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. 

Kebaikan Meal Shake

  • Makanan tambahan segera yang rendah lemak dan rendah glycemik (kandungan glukosa)
  • Tiada pewarna, perasa dan pemanis tiruan. Sedap semulajadi :)
  • Sesuai untuk seisi keluarga, bukan kanak-kanak saja. Ibubapa yang ambil ESP boleh kongsi Meal Shake dengan anak-anak kalau nak jimat.
  • Sesuai untuk anak-anak yang kurang selera makan.
  • Sesuai untuk individu yang nak naikkan berat badan (hubungi saya untuk cara pengambilan yang sesuai)
  • Membantu kurangkan dan percepatkan pemulihan masalah kulit pada kanak-kanak seperti ekzema, ruam dan elergi.
  • Kurangkan sembelit kanak-kanak.
  • Sebagai penambah tenaga (energy booster) yang sedap dan mudah disediakan.
  • Rasa kenyang dan bertenaga lebih lama.

Dan banyak sangat-sangat kebaikan lain yang saya tak larat nak tuliskan di sini.

Meal Shake ni kalau ikutkan harga pasaran di Semenanjung Malaysia cuma RM113.75 je (tak termasuk pos). Tapi sudah tentu ada harga yang lebih istimewa untuk pelanggan-pelanggan saya. Itu sebelum promo ye. Kalau beli dalam bulan promosi ni, harga Meal Shake ni jatuh merudum-rudum macam harga emas jatuh hari tu. Hehe. Boleh jimat sehingga RM100++ untuk stok selama 6 bulan.

Jom baca testimoni Meal Shake pula.






Jadi tunggu apa lagi? Ambil peluang untuk kumpul stok Meal Shake anda bulan ini. Penjimatan sehingga RM100++ bagi stok selama 6 bulan. Bukan untuk anak-anak saja, malah sesuai untuk remaja dan dewasa. PM saya untuk konsultasi percuma berkaitan Meal Shake dan produk Shaklee yang lain. Setiap pelanggan saya layak mendapat jadual pengambilan vitamin dan suplemen Shaklee, jemputan ke secret group eksklusif kendalian Master-master Shaklee yang berpengalaman serta konsultasi percuma sepanjang menjadi pelanggan saya. InshaAllah kalau ada rezeki lebih, akan dapat free gift juga.

Hubungi saya tanpa segan-segan. Saya tak makan orang. Dan paling penting, saya tak suka memaksa pelanggan dalam pembelian. Ingat, jimat RM100++ bulan ini dan 6 bulan seterusnya :)


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...