"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Pengumuman: Khabar Ramadan

Assalamualaikum.

Kami ada berita yang ingin dikongsi dengan semua sahabat pembaca. Buat sementara waktu ini aktiviti blogging dan facebook Noraihan & Qusyairi akan dicutikan seketika. Walau bagaimanapun, order dan pendaftaran ahli masih berjalan seperti biasa. Boleh hubungi kami melalui sms atau email untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi, cuma harap maaf banyak kalau kami terlewat balas berbanding biasa. 

Dan sebab kenapa blog dan facebook kami berehat seketika? Sebab kami baru dikurniakan Allah swt dengan anugerah terindah buat sepasang suami isteri iaitu kelahiran cahaya mata sulung kami. Alhamdulillah Puan Noraihan dan bayi selamat dan sihat. 

Doakan kami menjadi ibu bapa terbaik untuk anak kami. Dan mohon doa sahabat pembaca semua anak kami menjadi hamba Allah swt yang soleh dan solehah serta membahagiakan ibu bapa dan Tuhannya di dunia dan akhirat. Amin. 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...