"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Tawaran Keahlian Percuma!

Assalamualaikum.

Saya nak tawarkan keahlian percuma kepada pembaca budiman yang berminat untuk jadi ahli Shaklee, terutamanya peminat, pengamal, dan pengguna yang baru pertama kali mahu mencuba VIVIX. Sebab banyak sangat kebaikan VIVIX Shaklee ni, sayang kalau anda tak ambil kesempatan sempena promosi November 2013 ini untuk dapatkan dengan harga yang lebih murah.

Yup. Memang VIVIX Shaklee mahal. Sebab kualitinya sangat tinggi. Keberkesanannya pun terbukti selain selamat dan semulajadi.

Saya sendiri dah order beberapa botol untuk stok kegunaan sendiri :)

Jadi jika anda mahukan keahlian percuma melalui pembelian Shaklee, jangan risau. Tak perlu beli set 6 percuma 1 tu. Sekadar dua (2) botol Shaklee anda dah layak dapat keahlian percuma, penghantaran percuma dan bonus tunai pertengahan bulan berikutnya.

Nak beli set 6 percuma 1? Ini yang anda dapat:

  • Percuma 1 Vivix bernilai RM475
  • Percuma 2 botol COQ Health Plus bernilai RM248
  • Percuma Membership bernilai RM65
  • Percuma Postage bernilai RM10
  • Cash Bonus RM240++ (layak terima bonus jika mendaftar sebagai ahli sahaja)
Jumlah penjimatan RM900++. Rugi sangat kalau lepaskan peluang ini. Boleh kongsi beli dengan kawan-kawan dan saudara-mara. Boleh juga beli untuk mulakan bisnes Shaklee anda sendiri. Anda yang putuskan.

Jangan lepaskan peluang.No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...