"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Promosi Disember 2013: OmegaGuard.

Assalamualaikum.

Promosi Disember 2013 ialah OmegaGuard Shaklee. Dengan setiap pembelian 6 botol OmegaGuard, anda akan dapat 1 botol secara percuma. Kalau beli dengan kami, lagi jimat berganda sebab kami tawarkan harga istimewa untuk pelanggan kami. Jimat harga istimewa pelanggan, jimat harga promosi lagi. Banyaknya jimat di situ :)Dengan setiap pembelian 6 botol OmegaGuard Shaklee, anda dapat:

  • PERCUMA 1 botol OmegaGuard bernilai RM136
  • PERCUMA keahlian Shaklee bernilai RM65
  • PERCUMA pos bernilai RM10 (EM) / RM20 (WM)


Jika beli dengan kami, jimat berganda hingga 30% harga runcit. Nak beli sebotol dua dengan harga promosi ni pun boleh.

Jom pakat dengan adik-beradik, kawan-kawan, saudara-mara kita kongsi beli OmegaGuard dan dapatkan keahlian percuma atas nama anda. Tawaran sah bulan ini saja.

Kenapa penting jadi ahli Shaklee?

  • Anda dapat membeli dengan harga ahli, jimat sehingga 15% bagi setiap produk.
  • Hanya sekali daftar, anda adalah ahli seumur hidup (dengan syarat membuat sekurang-kurangnya satu (1) belian dalam masa setahun).
  • Anda layak mendapat bonus tunai jika belian bulanan anda mencapai nilai tertentu.
  • Lebih banyak beli, lebih banyak bonus tunai anda.
  • Anda boleh buat belian secara online dengan akaun anda sendiri pada bila-bila masa. Saya akan guide semuanya tentang online order, pembayaran, pendaftaran ahli baru hatta nak tukar password sekalipun.
  • Jika anda berminat menjana pendapatan sampingan, anda boleh bermula bila-bila masa selepas menjadi ahli. Tak perlukan modal. Dan tak perlukan kedai.
  • Lebih banyak bonus dalam bentuk insentif selain elaun selepas anda capai tahap tertentu dalam perniagaan Shaklee anda. 


Ini cuma sebahagian keistimewaan menjadi ahli Shaklee yg saya dapat fikirkan dalam masa singkat. Banyak lagi kalau nak disenaraikan. Alhamdulillah saya berjaya jana pendapatan sampingan sehingga 4 angka tak sampai setahun bersama Shaklee. Dan insentif-insentif lain yang saya pernah terima. Saya panjatkan syukur atas rezeki ini kepada Allah swt yang Maha Pemurah.

Kelebihan dan kebaikan OmegaGuard Shaklee saya akan cerita dalam entri seterusnya. Semoga bermanfaat :)

ID 921922
Batu Pahat, Johor
012-7807365
noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...