"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

COD Sekitar Parit Bilal, Tongkang Pechah, Parit Sulong Batu Pahat.

Assalamualaikum.

Ramai betul yang mesej saya tanya kawasan COD saya. Masing-masing ambil peluang COD percuma nak jimatkan pembelian. Memang jimat, kalau pos haruslah kena bayar wang pos RM10 pula. Dengan servis COD ni, bukan saja jimat duit pos, malah beli dengan saya harganya sudah tentu lebih istimewa. Itu yang ramai tanya, kawasan COD saya di mana.

Saya jawab mudah saja, saya COD sekitar Batu Pahat.

Salah satu kawasan COD yang selalu saya pergi ialah Tongkang Pechah. Tak jauh sangat sebab ada jalan pintas melalui Bindu. Lebih kurang 30 minit dah boleh sampai. Ramai pelanggan tegar saya ada di sekitar Tongkang Pechah. Boleh kata seminggu paling tidak sekali mesti ke sana.

Jadi sesiapa sekitar Parit Bilal, Tongkang Pechah, Parit Sulong boleh sertai komuniti Shaklee saya. Penghantaran percuma. Tak perlu online banking, tak perlu atm transfer, tak perlu CDM bank-in. Kita jumpa, kita borak pasal Shaklee jom :)


ID 921922
Batu Pahat, Johor
012-7807365
noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...