"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Promosi Januari 2014: Alfalfa Complex

Assalamualaikum.

Dah hampir seminggu baru nak umumkan Promosi Januari 2014 iaitu Alfalfa Complex. Maaflah kadang-kadang kami suami isteri terlebih sibuk dalam menguruskan rumahtangga, keluarga dan kerjaya. Tapi bisnes tetap berjalan seperti biasa, Alhamdulillah setiap hari makin ramai yang percaya dengan kami sebagai Independent Distributor pilihan mereka. Terima kasih daun keladi :)

Promosi bulan ni sangat best sebab Alfalfa Complex Shaklee memang sangat istimewa berbanding produk Alfalfa yang lain. Selain tu anda ada lebih banyak pilihan sebab Alfalfa Complex Shaklee datang dengan dua (2) saiz. Jadi boleh pilih nak jimat dengan beli Alfalfa (S) banyak-banyak atau nak lebih jimat lagi dengan borong Alfalfa (L) berbotol-botol.


Macam biasa promosi beli 6 botol percuma 1. Jadi harga setiap botol akan jatuh sehingga 15% berbanding harga asal. Harga retail Alfalfa (S/L) ialah RM53.75 / RM97.50. Dengan promosi beli 6 percuma 1, harga jatuh kepada RM49 / RM89 sebotol. Kalau beli dengan saya akan dapat lebih penjimatan sehingga 35% harga asal.

Saya cadangkan beli 1 set terus, 6 percuma 1. Boleh simpan sebagai stok 6 hingga 9 bulan. Atau beli kongsi-kongsi dengan ahli keluarga dan kawan-kawan pun boleh. Kebaikan haruslah dikongsi bersama orang tersayang, kan? Atau sekiranya anda berminat untuk beli kurang daripada 6 botol, boleh hubungi saya dan saya akan berikan harga terbaik untuk anda.

Ramai salah sangka, Alfalfa Complex cuma untuk wanita saja. Sangat banyak kebaikan Alfalfa Complex untuk lelaki dan wanita. Malah sebenarnya Alfalfa Complex adalah produk pertama yang dihasilkan oleh Dr. Forrest C. Shaklee ketika beliau mula-mula terlibat dalam perusahaan suplemen dan vitamin. Sebab apa? Sebab beliau kagum dengan penggunaan herba Alfalfa secara meluas di dunia barat, sebagai suplemen dan juga rawatan berkaitan kesihatan. Kalau di Malaysia, herba Alfalfa ni seolah-olah herba Kacip Fatimah yang sangat meluas digunakan untuk pelbagai fungsi.

Berikut serba ringkas kebaikan Alfalfa Complex kepada lelaki dan wanita:

  • Merawat gangguan pencernaan
  • Mengawal kolestrol dalam darah
  • Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
  • Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
  • Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
  • Mengurangkan simptom menopous
  • Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
  • Merawat masalah sembelit
  • Menyahkan toksik dalam tubuh
  • Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
  • Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
  • Membantu masalah penghadaman
  • Membantu memperbanyakkan susu ibu
  • Mengurangkan masalah pundi kencing
  • Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
  • Meningkatkan kesihatan prostat
  • Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
  • Menghangatkan hubungan suami isteri
  • Membantu tingkatkan kesihatan lelaki


Kenapa mesti pilih Alfalfa Complex Shaklee?

  • Sumber terbaik dari daun alfalfa (tanpa akar dan batang)
  • Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia
  • Alfalfa Shaklee Mengandungi vitamin B, C, E dan K dalam jumlah yang seimbang.
  • Mengandungi mineral Kalsium, Magnesium, Kalium, Fosforus dan Zat Besi. 
  • Alfalfa Shaklee turut mengandungi, Flourida, Protein, Mineral Surih, Serat, Asid Lemak dan Antioksidan
  • Di sediakan dalam dua pek bersaiz 330 biji dan 700 biji  
  • Pil boleh dihancurkan dan dicampur dengan air sebagai minuman herba semulajadi
  • Tidak memberi mudarat kepada bayi yang menyusu seperti panas dan cirit-birit
  • Alfalfa Shaklee tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.
  • Membersihkan hati
  • Membantu melengkapakan zat dan nutrient dalam pemakanan seseorang


Jika berminat untuk dapatkan tablet Alfalfa Complex Shaklee pada harga super menarik, boleh hubungi saya atau isikan order form di bawah. Harap entri kali ini memberi banyak info kepada anda.


ID 921922
Batu Pahat, Johor
012-7807365
noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...