"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Bisnes: Misi Mencari Rakan Niaga Shaklee.

Assalamualaikum.

Nak iklan sikit kat sini. Kami mencari rakan niaga dari seluruh Malaysia. Seronok menimba ilmu dan menjana wang dengan Shaklee, lagi seronok kalau boleh bimbing orang lain jana wang besar beramai-ramai. Kata orang, rezeki itu untuk dikongsi, bukan sendiri-sendiri. Gitu.

Gambar ihsan Google
Sejak jadi Shaklee Independent Distributor (SID), banyak manfaat yang kami dah kecapi. Asalnya kami bertemu Shaklee sebab nak cari suplemen terbaik untuk Pn Noraihan ketika beliau hamil kali pertama. Ketika itu kami borong beli Set Hamil, Set Bersalin dan Berpantang, dan Set Breastfeeding, semua sekali cukup untuk dapat free membership. Tak berniat nak berbisnes pun waktu tu, sebab Pn Noraihan bukan orang yang suka berbisnes.

Tapi beberapa bulan lepas konsisten makan suplemen Shaklee, kami suami isteri mula rasa kebaikan yang kami tak pernah rasa dengan suplemen lain sebelum ini (ya, kami pengamal tegar suplemen). Dan-dan waktu itulah kami teringat-ingat bonus pertama yang kami jana sebab borong stok berkotak-kotak untuk kegunaan sendiri tu kan. Dan Alhamdulillah, rezeki ada bila kita berusaha.

Begitu secara ringkas bagaimana kami bermula dengan Shaklee. Anda nak rasa apa yang kami telah rasa? Nak dapat kebaikan seperti yang kami terima? Manfaat yang Shaklee tawarkan, antaranya:

  • Cash bonus: Paling basic sekali bonus tunai yang diterima dengan setiap jualan produk Shaklee. Bukan itu saja, setiap kali naik rank juga akan terima cash reward sehingga beribu ringgit. Lagi boleh dapat bonus berdasarkan kepimpinan mendidik downline sepanjang berbisnes (tak ada istilah upline goyang kaki, makin tinggi rank makin berat tanggungjawab). Dan macam-macam lagi cash bonus yang boleh dapat, kalau nak cerita satu-satu kat sini memang tak sudah. Senang kata, bonus daripada jualan setiap bulan tu paling sikit berbanding bonus lain.
  • Car bonus: Shaklee tak bagi sebiji kereta ok, Shaklee bagi duit tunai (cash lagi!) untuk kita bayar installment kereta setiap bulan. Taknak guna buat bayar kereta? Cash anda maka suka hati andalah nak guna buat apa. Hihi. Jika layak, anda dapat car bonus ni minimum RM550 sebulan. Campur-campur dengan bonus jualan, leadership bonus, cash reward sebab naik rank lagi, wang besar setiap bulan!
  • Convention bonus: Ni bonus jalan-jalan. Percutian ke dalam dan luar negara secara percuma, siap dapat wang belanja daripada Shaklee. Untuk SID Muslim, boleh tunaikan umrah secara percuma. Paling tidak, dapat tiket percuma ke Shaklee National Conference, acara paling besar dan meriah anjuran Shaklee pada bulan Jun setiap tahun. Semuanya percuma senang kata.
Tawaran kami terbuka kepada semua yang berminat untuk jana pendapatan dengan Shaklee. Kami tawarkan keahlian percuma jika berminat. Dalam bisnes Shaklee, tiada istilah wang mudah, tiada istilah head-hunting cari downline. Istilah yang ada, REZEKI MILIK BERSAMA. ANDA BUAT, ANDA DAPAT. InshaAllah.

Jika anda nak ubah nasib, jana income berkoyan-koyan (yup, berkoyan-koyan, bukan hiperbola semata-mata tapi anda mampu capai jika kena caranya), boleh hubungi kami seperti di bawah. Untuk respon paling cepat, WhatsApp ok.

Selamat menjana income :)



ID 921922
Batu Pahat, Johor
012-7807365
noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...