"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Contest: Share & Win Alfalfa Complex!

Assalamualaikum.

Restok baru-baru ni macam banyak je tengok Alfalfa kat rumah tu. Lebih baik kita ambil sebotol untuk dikongsi dengan orang yang bertuah. Maka jadilah Contest Share & Win Alfalfa Complex ini.  Yippieee!


Syarat-syarat mudah je.
1. Jemput like fanpage kami di Noraihan Qusyairi: Your Shaklee Independent Distributor
2. Dah like, jemput Share gambar ini ke fb wall anda.
3. Komen "Saya dah share" di gambar tersebut.
4. Tunggu nama anda diumumkan sebagai pemenang pada 15 Mac 2014.

Mudah sangat, kan? So bolehlah share ramai-ramai. Pemenang akan dipilih secara rawak. Hadiah berupa 1 botol Alfalfa Complex bernilai RM53.75. Pastikan anda share gambar asal daripada page kami sahaja tau. Sebab pemenang akan dipilih berdasarkan komen yang ditinggalkan di gambar asal sahaja

Semoga berjaya!



ID 921922
Batu Pahat, Johor
012-7807365
noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...