"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Contest: Pemenang Share&Win Alfalfa Complex.

Assalamualaikum.

Dalam entri ini sebulan yang lalu, kami telah anjurkan peraduan Share & Win Alfalfa Complex. Peraduan berlangsung selama 1 bulan sahaja iaitu daripada 15 Februari hingga 14 Mac 2014.

Alhamdulillah penyertaan menggalakkan walaupun kami baru pertama kali menganjurkan contest. Dan beberapa hari lepas, peraduan ini dah sampai ke tarikh tutup. Lagi sekali Alhamdulillah, kami dah dapat pemenangnya.

Tahniah kepada Puan Idah Bajrai kerana telah berjaya memiliki 1 botol Alfalfa Complex (S). Puan Idah memang peminat setia Alfalfa Complex, memang rezeki beliau menang 1 botol percuma. Hehe.

Tahniah Puan Idah :)
Bagi peserta yang lain, kami ada sediakan hadiah saguhati sebagai tanda penghargaan kerana menyertai contest kami. Pihak Noraihan Qusyairi akan hubungi anda dalam masa terdekat.

Tahniah semua :)


ID 921922
Batu Pahat, Johor
012-7807365
noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...