"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Testimoni: ESP

Assalamualaikum.

Sejak promosi ESP ni, ramai kawan-kawan saya yang dulu masihberfikir-fikir nak beli ESP sekarang terus order untuk cuba. Yalah, harga dah jimat banyak sebab promosi kan, taklah fikir panjang lagi. Yang memang peminat ESP terus beli borong je. Alhamdulillah, kami pun memang peminat tegar ESP sejak saya baru hamilkan Kautsar, sampai sekarang tak pernah tinggal minum ESP setiap pagi. Seronok bila kebaikan yang kami rasa orang lain pun dapat kongsi bersama.

Ni saya nak kongsikan testimoni pelanggan-pelanggan kami tentang ESP. Puan kat bawah ni order Set Budget Breastfeed, Alfalfa+ESP. Anak tiga orang, jarak dekat-dekat. Alhamdulillah susu badan bertambah sejak amalkan set ni. Siap bengkak-bengkak macam dalam pantang. Seronok saya dengar. Hihi.


Puan yang ni pula memang pengamal tegar ESP sejak dulu. Sekarang dah jadi ahli dah pun. Minum ESP sebabkulit muka sensitif, senang sangat tumbuh jerawat merah-merah. Orangnya dah la putih melepak. Nampak sangat merah-merah kalau jerawat tumbuh. Katanya ESP bantu kawal jerawat daripada tumbuh terlalu banyak. Selain tu parut jerawat pun terus hilang tak tinggalkan kesan.


Ok Yasmin Hani bukan pelanggan saya. Dah terselit gambar ni, tengok je la. Haha. Yasmin Hani pun amalkan set hami Shaklee. Selamat, berkesan dan semulajadi. Lagi penting, halal.

 Puan ni kawan setempat kerja. Ada anak kembar lelaki dan perempuan berusia 1 tahun lebih. Memang letih melayan anak, lebih-lebih lagi suami tinggal berjauhan. Dulu beliau pernah amalkan set penyusuan Shaklee, tapi berhenti sekejap. Lepas anak-anak dah mula besar, badan mula terasa sakit-sakit dan cepat sangat letih. Saya cadangkan ambil ESP+Ostematrix. Alhamdulillah serasi sangat, dah repeat order berkali-kali dah pun. Siap belikan untuk mak sekali.


Kat bawah ni kompilasi testimoni yang tak direkodkan. Tengah bergosip mesyuarat tingkap, tiba-tiba mereka bagi testimoni. Memang tak sempat Mak Jemah nak rekod. Haha. Pelanggan pertama tu surirumah baru melahirkan anak ke-4. Saja makan suplemen untuk tambah khasiat susu badan, Alhamdulillah susu makin meriah dan pekat.

Pelanggan kedua pula seorang ibu, surirumah sepenuh masa dan pada masa sama sedang melanjutkan pengajian di peringkat PhD. Kenapa saya kata surirumah sepenuh masa? Sebab waktu siang memang beliau surirumah sepenuh masa, kemas rumah, jaga anak, memasak, basuh baju. Malam lepas anak tidur baru beliau buat kerja-kerja PhD. Jadi badan sangat letih dan kalau tengok orangnya pun, alahai kurus keding kecil je badannya. Kata beliau sejak minum ESP beliau mampu berjaga malam hingga jam 3 pagi untuk siapkan kerja, sedangkan sebelum ini cuma mampu bertahan hingga jam 12 malam. Sekarang beliau amalkan ESP+Vitalea.


Yang ni pula pelanggan kegemaran saya. Comel sangat orangnya. Cuma sayang, kulit wajah kusam dan berpanau. Mula-mula cuba ESP+Ostematrix Shaklee sebab nak cergas dan bertenaga. Tiba-tiba dapat komen daripada ahli keluarga, katanya muka dah makin berseri dan jerawat pun kurang. Beliau kurang percaya. Bila balik kampung sekali lagi, keluarga tegur panau pun dah hilang. Terus beliau repeat order ESP promosi dan Vitalea. Alhamdulillah tak rugi beliau pilih Shaklee.



Ada banyak lagi testimoni yang saya tak berapa rajin nak print screen. Sebab saya lebih suka berkongsi tentang fakta berbanding testimoni. Tapi sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan yang berterusan repeat order daripada kami, saya postkan entri ini. Semoga perniagaan kami terus membawa kebaikan kepada semua pelanggan. Kami tumpang gembira :)


ID 921922
Batu Pahat, Johor
012-7807365
noraihanqusyairi@gmail.com
Anda mungkin juga meminati:
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...