"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Macam Mana Nak Beli Vitamin Shaklee?

Assalamualaikum.

Nak beli vitamin Shaklee tapi tak tahu macam mana caranya? Mudah je.


 • Pengguna Shaklee sekitar Batu Pahat, Johor:
  • pick-up/COD di Parit Raja, atau
  • COD sekitar Batu Pahat (termasuk Ayer Hitam, Senggarang, Bandar, Parit Sulong dan Yong Peng)
 • Pengguna Shaklee sekitar Johor Bahru:
  • pick-up/COD di sekitar Skudai pada hujung minggu (perlu buat temu janji dulu)
 • Pengguna Shaklee di kawasan lain di seluruh Malaysia:
  • boleh pos vitamin anda menggunakan courier Poslaju/GDEx/Citylink. Parcel anda akan sampai dalam masa 3-4 hari bekerja. Bayaran pos sebanyak RM10 flat ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.
Senang saja, kan? Anda dijemput berdaftar sebagai ahli Shaklee di bawah tajaan saya untuk menikmati pelbagai benefit sebagai ahli, dan benefit yang ditawarkan oleh group Shaklee kami. Antaranya ialah cara makan vitamin yang efektif dan memberi kesan terbaik, bimbingan menjana 4-5-6 angka sebulan melalui bisnes Shaklee, konsultasi kesihatan percuma dan macam-macam lagi.



Pn Noraihan dan En Qusyairi adalah pengedar sah Shaklee di Batu Pahat dan seluruh Malaysia. Jika berminat untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee, jemput hubungi kami untuk konsultasi percuma. Atau boleh terus isi borang order seperti di bawah. Jika anda di luar kawasan Batu Pahat, barang anda akan dipos menggunakan courier PosLaju, CityLink atau GDex.

Kami tawarkan servis COD/pick up secara percuma di sekitar Batu Pahat. 

Anda layak menikmati lebih banyak benefit sekiranya mendaftar sebagai ahli Shaklee, terutamanya penjimatan 15-30% untuk setiap pembelian. Pendaftaran bernilai RM75 termasuk pos memberkit ke depan pintu anda. Atau setiap pembelian bernilai 200uv (RM650) layak menjadi ahli Shaklee secara percuma. Kami menyediakan bimbingan dan tunjuk ajar jika anda berminat menjana pendapatan bersama Shaklee. Boleh isi borang pendaftaran ahli seperti di bawah atau terus hubungi kami untuk menjadi ahli. Terima kasih :)



ID 921922
Batu Pahat, Johor
012-7807365
noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...