"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Testimoni: Meal Shake Untuk Kanak-kanak.

Assalamualaikum.

Ramai ibubapa yang dah amalkan Meal Shake untuk kesihatan anak. Walaupun Meal Shake ni protein soya, tapi ibubapa tak perlu risau sebab sukatan yang kami cadangkan sebenarnya sangat sederhana berbanding keperluan harian badan. Kami juga tak cadangkan suplemen untuk bayi bawah 1 tahun. Kalau ada ibubapa yang berniat nak beri anak-anak suplemen, sebaiknya biarlah lepas anak berusia sekurang-kurangnya 1 tahun.

Berikut saya nak kongsi testimoni daripada ibubapa yang sudah amalkan Meal Shake. Jika kita berikhtiar, inshaAllah Meal Shake boleh bantu kurangkan masalah kesihatan anak-anak seperti penyakit tangan, mulut, kaki (HMFD), anak kurang selera makan, anak kerap sakit demam, anak kurang berat badan, alahan dan yang paling kerap ialah masalah kulit seperti ekzema, ruam, gatal-gatal dan sebagainya. Jom baca macam mana Meal Shake Shaklee dah bantu ibubapa berikut :)ID 921922
Batu Pahat, Johor
012-7807365
noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...