"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Tips: Resepi Terbaik ESP.

Assalamualaikum.

Lama bersembang dengan kawan pejabat tadi, masing-masing peminat tegar ESP. Yang seorang tu minum untuk dapatkan tenaga lebih. Memang dia kerja banyak guna tenaga, ke sana sini, angkat barang berat. Seorang lagi mulanya cuba set basic health untuk dapatkan kesihatan yang lebih baik, sekarang seluruh keluarga dia pun dah amalkan suplemen Shaklee.

Alhamdulillah :)

Berbalik pada cerita, ESP ni banyak cara boleh dibancuh untuk dapatkan rasa yang menarik. Tak adalah rasa jemu setiap hari bancuh cara sama saja kan. Hihi. Jom tengok cadangan resepi ESP berikut:



Nak tahu resepi kegemaran kami di Noraihan Qusyairi?

ESP + Cinch Shake + Fresh Milk: Rasa sangat sedap dan kenyang lebih lama.

ESP + Meal Shake + Performance Drink: Lebih kenyang, lebih bertenaga dan segar!

ESP + Performance Drink + Collagen Powder: Rasa segar dan kulit sihat berseri-seri :D
Untuk cara bancuhan yang betul, jadual minum ESP yang terbaik dan pantang larang minum ESP, boleh dapatkan konsultasi percuma daripada kami. Belian dengan harga ahli akan dapat jimat 15-35% berbanding harga pasaran, jadi kami sangat sarankan anda mendaftar sebagai ahli Shaklee. Anda-anda yang bijak tentu akan pilih untuk berdaftar secara percuma. Kami boleh bagitahu caranya :)

Selamat mencuba!


ID 921922
Batu Pahat, Johor
012-7807365
noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...