"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Ibubapa: Bengkel Babywearing 101

Assalamualaikum.

Seronok tak kalau kita dapat gendong anak kita sentiasa? Tapi dalam masa sama, tangan kita bebas nak lakukan macam-macam kerja. Best, kan?

Alhamdulillah kami diperkenalkan dengan insan-insan yang suka berkongsi minat babywearing mereka. Mereka bukan saja golongan profesional yang mengamalkan kaedah parenting yang sangat close to heart, tapi mereka juga adalah orang yang berkelayakan untuk memberi panduan, kelas dan latihan kepada ibubapa yang masih baru berjinak dengan babywearing.

Kami berbesar hati menyampaikan hajat mereka menjemput ibubapa yang berminat untuk menyertai Bengkel Babywearing 101 anjuran Set Tebrau Babywearers seperti ketetapan berikut:


Bengkel ini akan diadakan pada 18 Oktober 2014 di Dewan Sri Meranti, Kolej Kediaman Rahman Putra Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Skudai. Masuk ikut pintu utama UTM, kemudian belok kiri. Kolej pertama dengan blok bangunan bermula dengan huruf G tu Kolej Rahman Putra.

Bayaran cuma RM50 (single) atau RM75 (berpasangan). Boleh buat bayaran kepada Puan Ilya Shakila Kamal ke akaun Maybank 311140137564, masukkan email selattebraubabyweares@gmail.com.

Selesai buat bayaran boleh isi borang ini.

Kami berdua dan si kecil Kautsar dah tentu akan hadir. InshaAllah kita berjumpa di sana ye. Selamat menggendong anak :)


Nak beli produk Shaklee:
  • hubungi kami untuk konsultasi atau terus isi borang order di bawah
  • boleh COD di sekitar Batu Pahat
  • atau barang akan dipos menggunakan courier PosLaju, CityLink atau GDex.

Nak jadi ahli Shaklee:
  • Isi borang pendaftaran ahli di bawah atau terus hubungi kami
  • Pendaftaran bernilai RM75 termasuk pos memberkit ke depan pintu anda
  • Atau setiap pembelian bernilai 200uv (RM650) layak menjadi ahli Shaklee secara percuma

Kelebihan sebagai ahli Shaklee:
  • penjimatan 15-30% untuk setiap pembelian.
  • jana pendapatan bersama Shaklee sehingga 6 angka sebulan.

Terima kasih!

 
ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...