"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Double Promotion September 2014: Collagen Powder & Meal Shake.

Assalamualaikum.

Ni pertama kali sejak kami aktif sebagai SID Shaklee adanya DOUBLE PROMOTION. Teruja sangat. Hihi. Alhamdulillah rezeki kami pagi-pagi lepas announce double promotion ni terus masuk order menderu. Ya Allah, syukur sangat :)

Promosi bulan ni:

COLLAGEN POWDER: BELI 6 PERCUMA 1
MEAL SHAKE: BELI 3 PERCUMA 1



Kami panggil promo kali ini IBU CANTIK, ANAK SIHAT! 

Mak-mak bolehlah misi cantikkan kulit dengan Collagen Powder Shaklee yang sangat berkualiti tinggi ni. Diperbuat daripada sisik ikan merah yang sangat kaya kolagen ok, bukan daripada rumpai laut atau hidupan laut yang kandungan kolagennya rendah. Ayah-ayah kalau nak join jaga kulit sekali pun sangat-sangat digalakkan. Kesihatan kulit bukan untuk cantik semata-mata, tapi untuk keselesaan dan keyakinan diri semua tak kira lelaki atau wanita.

Anak-anak pula elok sangat minum Meal Shake ni seawal usia 1 tahun ke atas. Bukan saja boleh mengurangkan demam, selsema dan jangkita pengakit lain, Meal Shake Shaklee juga inshaAllah mampu membantu menaikkan selera anak sekaligus menaikkan berat badan anak juga. Selain itu banyak testimoni Meal Shake bantu mengurangkan ekzema dan kegatalan pada kanak-kanak.

Opss, bukan anak-anak je, orang dewasa pun sesuai amalkan Meal Shake. Siapa yang sesuai amalkan Meal Shake ni? 

Siapa-siapa yang ada masalah nak telan tablet, boleh ambil Meal Shake. Bukan saja kaya protein, malah kaya dengan multivitamin juga. Selain itu, warga tua pun sesuai amalkan Meal Shake untuk membekalkan tenaga dan nutrisi yang diperlukan. Biasalah warga tua kurang selera makan, makan dalam kuantiti kecil, jadi peluang nak dapat cukup nutrisi daripada pemakanan memang rendah. Boleh cuba Meal Shake ni ye. Lagi satu, untuk yang bermasalah badan terlalu kurus, BMI rendah, saya cadangkan amalkan Meal Shake bersama-sama B-Complex. Gabungan terbaik untuk menaikkan selera dan berat badan. Rasa vanila Meal Shake ni sedap sangat, ramai yang suka.

Kalau nak dapatkan Collagen Powder dan Meal Shake promo ni, sudi-sudikan hubungi kami untuk konsultasi percuma. Alhamdulillah pagi ini saja 1 set Meal Shake dah ada yang order. Order cepat-cepat, sebelum habis di pasaran :)


Nak beli produk Shaklee:
  • hubungi kami untuk konsultasi atau terus isi borang order di bawah
  • boleh COD di sekitar Batu Pahat
  • atau barang akan dipos menggunakan courier PosLaju, CityLink atau GDex.

Nak jadi ahli Shaklee:
  • Isi borang pendaftaran ahli di bawah atau terus hubungi kami
  • Pendaftaran bernilai RM75 termasuk pos memberkit ke depan pintu anda
  • Atau setiap pembelian bernilai 200uv (RM650) layak menjadi ahli Shaklee secara percuma

Kelebihan sebagai ahli Shaklee:
  • penjimatan 15-30% untuk setiap pembelian.
  • jana pendapatan bersama Shaklee sehingga 6 angka sebulan.

Terima kasih!

 
ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...