"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Penghujung September 2014.

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Dah hampir tamat bulan September. Bulan ni bulan yang besar maknanya kepada saya. Bulan ni saya berkongsi bulan kelahiran dengan arwah emak dan dua orang kakak kembar yang sangat saya sayang. Sanah helwah, emak, eni dan eli. Semoga sama-sama kita semua dalam rahmat redha dan keampunan Allah swt.

Closing bulan ni agak mendebarkan. Sebab tarikh closing bertindan dengan tarikh audit di pejabat, selain dekat dengan cuti raya haji dan kelas yang silih berganti.

Macam itulah lumrah sebagai seorang pendidik. Anak didik dan kelas sentiasa dekat di minda dan di hati.

Friendly reminder, contest yang kami anjurkan akan berakhir esok. Harap cepat-cepat hantar penyertaan di ruangan komen post atas ni, supaya tak terlepas peluang untuk dapatkan Collagen Powder Shaklee dan Vita C Chew percuma dari kami. Alhamdulillah, setakat ni kami dah rekodkan 6 penyertaan, dijangka esok akan bertambah lagi beberapa penyertaan. InshaAllah.

Promosi berganda bulan ni pun berakhir esok. '


Promosi Shaklee Collagen Powder:

  • Beli 6 kotak, dapat extra 1 kotak percuma
  • Percuma keahlian Shaklee bernilai RM65
  • Percuma pos bernilai RM10
  • Layak terima cash back pada 15 Oktober 2014 sebanyak RM110
  • Peluang jana pendapatan dengan Shaklee 


Promosi Meal Shake:

  • Beli 3 tin, dapat extra 1 tin percuma
  • Menyumbang kepada projek kebajikan Shaklee untuk membantu 2000 keluarga lebih sihat dengan makanan berkhasiat

Masih sempat ye. Nak join contest masih sempat. Nak grab double promotion pun sempat. Nak cantik dan sihat untuk raya haji ni masih sempat. Contact kami, kami akan guide cara makan dan cara jana income bersama Shaklee.

Salam penghujung September. Jumpa lagi bulan depan :)



ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...