"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Contest September 2014: Senarai Penyertaan.

Assalamualaikum.


Ok ramai dah tau kami di Noraihan Qusyairi ada buat contest bulan lepas. Alhamdulillah kami dapat penyertaan yang sangat best dan sporting. Kat entri ini saya nak kongsikan senarai penyertaan.

* Cik Nor ni blogger tegar dari Pantai Timur. Jemput ke blog beliau di http://norminieza.blogspot.com/

* Yunez Izzati adalah Pengedar Sah Shaklee Klang dan seluruh Malaysia. Jemput ke blog beliau di http://mizzjulingair.blogspot.com/

* Fara ni pun blogger tegar. Jom terjah blog Fara di http://mrsfara.blogspot.com/

4. Hana

5. Hana

6. Hana


Terima kasih kepada semua yang memberi sokongan kepada contest kami ni. Pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya pada 15 Oktober. Rehan baca-baca caption masing-masing, macam dah jumpa pemenangnya. Siapa dia, kita nantikan. Hehe. Atas sebab-sebab tertentu, InshaAllah akan ada kejutan masa umumkan pemenang nanti. InshaAllah. May the best be the winner :)


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...