"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Komuniti: Membeli dan Menderma Bersama Shaklee.

Assalamualaikum.


Ramai dah tau promosi Meal Shake beli 3 percuma 1 ni. Promosi ni dah berjalan sebulan lebih, sejak awal September hari tu lagi. Meh nak cerita sikit kisah di sebalik Promosi Meal Shake ni.

Biasanya Shaklee buat promosi bulanan Beli 6 Percuma 1. Saya terkejut bila dapat berita promosi berganda awal September lepas. Selain promosi biasa, ada promosi tambahan Meal Shake beli 3 percuma 1.

Sangat best! Jimat sampai RM20 lebih setin.

Rupanya promosi ni sebahagian daripada Program "Love My Neighbourhood" anjuran Shaklee. Dengan setiap pembelian set promosi ni, 10% hasil jualan akan disalurkan kepada 2000 keluarga dengan anak kecil. Bantuan akan disalurkan dalam bentuk Meal Shake bernilai RM 1 juta setahun.

2000 keluarga!
RM 1 juta setahun!

Meal Shake ni kan suplemen susu yang diperkaya dengan vitamin dan mineral. Rasa vanila sedap pulak tu. Jadi Shaklee nak bantu keluarga dengan anak kecil yang kurang bernasib baik, untuk bekalkan makanan tambahan untuk anak-anak mereka.

Semoga usaha kecil kita beri impak besar kepada penerima bantuan.

Berminat nak beli set promosi Meal Shake ni, boleh hubungi kami. Sebagai menyatakan sokongan kami terhadap program kebajikan anjuran Shaklee, kami sediakan saguhati eksklusif untuk semua yang membeli set promosi ini. Semoga kita sama-sama peroleh keberkatan.

ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...