"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Masker Shaklee: Murah, Mudah, Semulajadi.

Assalamualaikum.

Vitamin Shaklee bukan boleh makan je tau. Boleh buat masker sekali!

Saya pernah cuba masker VIVIX dan masker ESP+Vita E. Dua-dua best. Rasa lembut dan licin kulit lepas bermasker.

Perbezaan antara dua-dua masker ni? Dengan masker VIVIX kulit rasa lebih anjal dan fresh. Dengan masker ESP+Vita E, kulit rasa moist, lembut dan tak berminyak langsung.

Selain tu, boleh cuba masker Alfalfa untuk kesan ala-ala scrub. Tanggalkan kotoran dan kulit mati dengan Alfalfa lagi selamat dan semulajadi. Cara buat masker alfalfa senang je, ambil beberapa biji Alfalfa dan rendam dalam air sampai lembut. Letak air sikit je, kalau cair sangat tak best. Kemudian boleh sapu rata. Biarkan kering. Bila cuci nanti, boleh sental-sental sikit ala scrub. Serius kulit jadi bersih.

Tambahan untuk semua masker ni, boleh campur Vita C dan Collagen Powder sekali. Memang mengancam sangat hasilnya. Kawan-kawan saya dah ramai yang cuba dan puas hati. InshaAllah saya pun akan cuba lepas ni.Masker Vivix

Hasil rajin bermasker sebelum raya hari tu :D


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...