"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Promosi Berganda Oktober 2014: ESP dan Meal Shake!

Assalamualaikum.

Dah seminggu masuk bulan Oktober, saya baru nak kongsikan Promosi Oktober 2014 oleh Shaklee Malaysia. Agak sibuk akhir-akhir ni, jadi tanggungjawab dan amanah yang menjadi kewajipan saya dulukan. Apa pun tak ada istilah terlambat dalam berkongsi maklumat. Jadi saya nak kongsi Promosi Berganda Oktober 2014:



Alhamdulillah. Promosi Berganda. Bulan ni promosi sangat best sebab ESP jadi sangat murah. Ya Allah, ramai sangat yang teruja nak borong, saya risau-risau nanti habis stok macam masa promosi ESP sebelum ni. Borong cepat-cepat ok, jangan terlepas peluang ni :)

PROMOSI ESP (BELI 6 PERCUMA 1)
Harga retail ESP: RM150/tin
Beli 6 tin:

  • Dapat free 1 tin: JIMAT RM150
  • Dapat free ahli: JIMAT RM65
  • Dapat cash back: JIMAT RM36
  • Dapat beli dgn harga ahli: JIMAT RM170+


Total JIMAT: RM420++ !! Berbaloi sangat!


PROMOSI MEAL SHAKE (BELI 3 PERCUMA 1)
Harga retail Meal Shake: RM113.75
Beli 3 tin:

  • Dapat free 1 tin: JIMAT RM113.75
  • Menyumbang kepada Program Love Your Neighbourhood: sumbangan Meal Shake bernilai RM1 juta kepada 2000 keluarga setahun

Kalau anda berniat nak cuba ESP atau Meal Shake, nak merasa penjimatan terhebat, nak jadi ahli Shaklee secara percuma, nak jana pendapatan bersama Shaklee Malaysia, nak beri sumbangan kepada aktiviti kebajikan, peminat setia ESP dan Meal Shake, bulan ini adalah bulan terbaik untuk anda dapatkan bekalan suplemen kegemaran anda. Konsultasi cara makan yang betul dan berkesan serta apa yang boleh dan tak boleh diambil bersama suplemen Shaklee akan saya berikan secara percuma.


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...