"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Shaklee Effect: Fara Hanim dan ESP.

Assalamualaikum.

Keputusan contest akan diumumkan pada;
15 OKTOBER 2014 JAM 8 MALAM


Saya suka ESP kerana saya ingin kekal sihat. ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan lebih-lebih lagi bile saya sudah bergelar seorang ibu.

ESP juga buat kulit saya anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu.

Be natural be confident


ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

Energizing Soy Protein ini diktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat intensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protin yang tinggi yang pernah dihasilkan. 

Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi non-GMO’ (Non-Genetically Modified Organism) yang mana  ia diproses pada kadar suhu yang rendah. 

Tambahan pula, setiap 850g (satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

ESP dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan asid amino yang penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. 

Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur tua dan muda. Manakala, kandungan Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39, menjadikan ia sangat sesuai juga kepada pengidap kencing  manis.

Nak dapatkan ESP ni, boleh hubungi kami. Konsultasi percuma dijamin untuk semua pelanggan kami. Harga pasaran setin ESP 850 gram ialah RM150. Setin boleh tahan sehingga 2 bulan. Belian drp kami akan ditawarkan harga yang lebih istimewa dan hadiah misteri percuma.

ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...