"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Komuniti Eksklusif Untuk Pelanggan Team Kami!

Assalamualaikum.


Dah lama kami tubuhkan komuniti eksklusif ini, tapi baru hari ini kami war-warkan.

Ini adalah group khas eksklusif untuk pelanggan team kami.

Dalam group ini pelbagai maklumat eksklusif untuk pelanggan kami yang kami kongsikan. Nak tahu maklumat apa? Perlu jadi sebahagian ahli komuniti ini dulu :D

Di sini juga pelanggan kami bebas untuk mengutarakan sebarang pertanyaan berkaitan suplemen Shaklee. Kami dan rakan-rakan bisnes akan beri respon segera. Kami sangat menggalakkan ahli-ahli komuniti ini untuk mengutarakan soalan ke wall group supaya segala maklumat tak tersembunyi dan segala info bermanfaat dapat dikongsi bersama ahli lain.

Nak jadi sebahagian daripada komuniti eksklusif kami? Mudah saja. Anda cuma perlu menjadi pelanggan kepada kami atau mana-mana rakan bisnes kami. Dan dah tentu anda perlu add kami atau rakan bisnes kami di facebook lah. Hihi.

Jom sertai kami dan nikmati kelebihan sebagai Shaklee Exclusive Community!


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...