"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Shaklee Effect: Susu Badan Banyak Semula.

Assalamualaikum.

Entri ringkas hari ni, nak share screen shot whatsapp daripada kawan saya yang baru je mula amalkan suplemen Shaklee untuk penyusuan.

Sebelum ni beliau mengadu cuma dapat 1 - 2 oz je sekali pam. Anaknya baru cecah usia 6 bulan. Hasrat nak susukan anak dengan susu ibu sepenuhnya hingga 2 tahun memang tinggi, sampai beliau sanggup keluarkan wang beli suplemen dan hampir beli pam baru.

Saya cadangkan beliau cuba suplemen Shaklee untuk ibu menyusu. Alhamdulillah. Walaupun baru beberapa minggu amalkan dan makan suplemen pun tak berapa konsisten, tapi inilah hasilnya.

Minggu pertama beliau mengaku terasa payudara lebih bengkak dari biasa. Bila pam dapat 2 - 3 oz susu. 

Kemudian sebab kekangan masa, beliau tak berapa konsisten amalkan suplemen. 

Tapi hari ini beliau dapat pam 3.5 oz dan 4.5 oz dalam 2 sesi. Alhamdulillah.

InshaAllah jika teruskan konsisten mengepam, menyusukan bayi dan makan suplemen yang betul, tak ada masalah untuk terus menyusukan bayi hingga 2 tahun. Kami di Noraihan Qusyairi doakan beliau berjaya dalam misi penyusuan beliau.

Amin.


Baca lanjut tentang Set Penyusuan Shaklee.

Berminat nak dapatkan suplemen semulajadi Shaklee, boleh hubungi kami untuk tawaran harga istimewa. Untuk pelanggan kami sahaja, kami tawarkan keahlian ke group eksklusif pengguna Shaklee, tips dan cara makan suplemen yang betul dan berkesan serta macam mana nak dapat hasil terbaik.



ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...