"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

PROMOSI BERGANDA DISEMBER 2014: VITA V SR & VITA E COMPLEX

Assalamualaikum.

Alhamdulillah sekali lagi berpeluang menjenguk ke bulan Disember. Kali ini promosi hujung tahun Shaklee sangat mengancam, kaya dengan anti-oksidan. Kegilaan peminat set kulit cantik, set kesuburan, set suami isteri dll.

Promosi Disember 2014 adalah promosi berganda VITA C SR dan VITA E COMPLEX. Gandakan lagi, ada dua jenis promosi untuk dua-dua vitamin kegemaran ramai ni.
  • VITA C SR BELI 6 PERCUMA 1: Jimat hingga RM200+.
  • VITA E COMPLEX BELI 6 PERCUMA 1: Percuma keahlian seumur hidup Shaklee bernilai RM65. Jimat sehingga RM400+.
  • PROMOSI BELI 2 BOTOL DISKAUN 5%

Rugi kalau tak ambil peluang borong vitamin ni bulan ni. Sangat berbaloi penjimatan berganda. Berdasarkan promosi lepas-lepas, selalu sangat suplemen ni SOLD OUT hujung bulan promosi. Jadi cepat-cepat ye.

Macam-macam kebaikan Vita C SR dan Vita E Complex untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan. InshaAllah saya akan kongsikan dalam entri-entri akan datang.
Hubungi kami untuk konsultasi percuma dan tawaran istimewa.

ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...