"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Shaklee Effetcs: Kulit Makin Cantik, Cerah dan Sekata.

Assalamualaikum.

Saya nak kongsi kesan penggunaan Set Kulit Cantik Shaklee oleh cik puan manis kat bawah ni. Alhamdulillah dengan pengambilan vitamin yang konsisten, jerawat pun malu-malu nak keluar. Kulit semakin cerah macam yang boleh lihat dalam gambar. Jeragat tak ada. Tona pun jadi sekata. 

Ni gambar betul takde edit ye.

Suplemen apa yang mereka amalkan? 

Mereka amalkan Set Kecantikan Shaklee iaitu Vita C SR dan Vita E Complex.

Nak lebih mantap, ambil fullset kecantikan iaitu: ESP, Vitalea, B-Complex, Vita C SR, Vita E 
Complex, Collagen atau VIVIX.

Vita C SR dan Vita E Complex Shaklee ada sifat anti-oksidan yang hebat. Sifat anti-oksidan ni berfungsi melawan radikal bebas yang menyebabkan jeragat, kulit kusam, jerawat, parut, kulit cepat tua dll. Itu dari segi kecantikan. Dari segi kesihatan, radikal bebas boleh menyebabkan pelbagai penyakit seperti gatal-gatal, ruam, lemah imun dan kanser.

Kombinasi suplemen yang berbeza akan beri kesan kecantikan yang berbeza. InshaAllah nanti saya akan kongsi suplemen apa yang sesuai untuk masalah kecantikan yang berbeza.


Berminat nak dapatkan Vita C SR dan Vita E Complex pada harga super istimewa sempena bulan promosi Disember 2014, hubungi kami segera. Jimat RMxx sebotol. Konsultasi adalah percuma.


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...