"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Cinch Energy Teamix Kembali ke Pasaran.

Assalamualaikum.

Berita baik lagi! Cinch Teamix yang dah beberapa bulan tiada di pasaran kini kembali. Teh tenaga ni banyak sangat permintaan. Bila saya umumkan ke secret group pelanggan kami, ramai yang terus order sebab takut habis lagi. Hehe.


Cinch Teamix ni suplemen wajib untuk anda yang bekerja keras, perlukan tenaga segera, atau sedang cuba turunkan berat badan. Dengan Cinch Teamix ni, metabolisme badan akan ditingkatkan sehingga 4 kali ganda! Makanan lebih cepat bertukar kepada tenaga, tak sempat jadi lemak. Memang kesan Teamix ni cepat sangat, hampir serta merta badan rasa bertenaga macam tak boleh duduk diam :D

Kalau berminat nak dapatkan teh tenaga ni, jemput hubungi kami ye. 


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...