"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Pil Cuci Usus Terbaik Di Pasaran.

Assalamualaikum.

Sejak ada anak rehan rajin join group ibu-ibu. Yang rehan perasan, ibu-ibu ni selalu ada masalah sembelit, tak berperasaan nak membuang dan berat badan naik mencanak-canak. Aduh, parah ni. Kalau tak diatasi, nanti boleh jadi makin teruk. Lama-lama boleh jadi najis berdarah, buasir, usus kotor, obesiti dan perut buncit (opss!).

Alhamdulillah rehan tak ada masalah sangat tentang ni. Bila fikir balik, rehan ni jenis rajin tak rajin sangat minum air masak, jarang makan buah. Tapi tak ada masalah besar pun bab membuang ni. Sebabnya rehan amalkan makan pil cuci usus terbaik di pasaran.

Waduh, pil apa tu?

Sejak habis pantang, rehan amalkan makan Herblax Shaklee dua kali seminggu. Tak makan hari-hari pun. Dua kali je seminggu rehan makan pil ni. Efeknya, fuh! Dijamin membuang dengan lancar esok paginya. Haha.


Rehan berani makan Herblax ni walaupun menyusukan Kautsar dan Arfa sebab kandungan Herblax ni daripada herba semulajadi. Kesannya pun lembut je. Tak macam sesetengah produk detox usus yang menyebabkan rasa sakit perut memulas-mulas, macam dilanda gelombang tsunami dalam perut. Herblax ni lembut je kesannya, rasa semulajadi nak membuang. Tapi rehan cadangkan untuk ibu yang menyusukan anak, contact rehan dulu sebelum makan Herblax ye. Rehan share cara makan Herblax yang paling sesuai untuk ibu yang menyusukan anak.

Bagus tau membuang najis hari-hari. Usus kita akan sentiasa bersih dan boleh serap nutrient dari makanan dengan lebih efektif. Kadang tu ada orang yang seminggu sekali baru membuang. Mesti tak selesa sangat kan. Kalau rehan tak dapat membuang sehari sekali, rasa berat je badan.

Sejak makan pil cuci usus Herblax, memang terasa badan ringan. Perut pun kempis je. Tak ada rasa buncit dan sebu. Membuang pun lancar sangat. Tak ada sembelit. Tak ada najis berdarah. Tenang je sepanjang proses membuang. Haha.

BELI SUPLEMEN DETOX SECARA PANTAS

Ada apa-apa pertanyaan boleh hubungi rehan tanpa segan silu ye. Kalau beli dari rehan, anda layak terima konsultasi percuma, lebih banyak penjimatan dan panduan cara makan suplemen yang betul. Juga dapat jemputan istimewa ke secret group exclusive untuk pengguna Shaklee. Boleh hubungi rehan seperti contact di bawah ye.


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...