"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Set Sendi Shaklee Terbang Ke Belgium!

Assalamualaikum.

Hari ni rehan nak share order yang rehan dapat dari jauh nun di benua Eropah. Customer rehan sekarang tengah belajar di Belgium. Family pun ikut sekali. Biasalah bila duduk tempat orang, dengan kadar pertukaran matawang yang besar jurangnya kenalah selalu berjimat. Salah satu yang paling dijimatkan ialah transport.

Macam ni rupa Belgium. Kat mana tempat ni jangan tanya rehan.
Maksudnya banyak jalan kaki la. Macam pendatang yang duduk Malaysia jugak, pergi mana-mana rilek je jalan kaki. Padahal kaki diorang letih kita taktau.

Selain kerap jalan kaki, customer ni belajar bidang yang melibatkan haiwan. Jadi kenalah jaga haiwan yang dikaji. Nak jaga haiwan tu banyak guna tenaga, kena angkat berat-berat. Customer rehan ni pulak alahai kurus melidi orangnya. Kecil molek, boleh menyorok belakang tiang telefon. Baru-baru ni pergelangan tangan customer ni sakit. Bila dirujuk ke hospital, doktor kata customer rehan dah overworked tangan dia. Nak kupas epal pun tak boleh dah.

Customer tu contact rehan untuk order Set Sendi. Macam-macam rehan soal siasat sebelum customer tu confirmkan order. Antaranya yang rehan soal siasat; sakit sendi ke tulang, betul sakit sendi atau tak cukup tenaga je, pemakanan kat sana macam mana, ada apa-apa penyakit lain yang patut rehan tau tak.

Feedback yang rehan dapat, memang betul sakit sendi, husband customer ni pun sakit lutut sebab alignment lutut lari masa bersukan dulu-dulu. Selain tu bila berjimat cermat, maka makanan pun tak berapa seimbang jadi diorang satu family kekurangan nutrisi.

Rehan cadangkan Set Sendi yang memang jadi pilihan customer-customer rehan selama ni. OmegaGuard, AJHT, OsteMatrix. Customer rehan order multivitamin untuk anak kecil dia, jadi selit Vitalea for Children sekali.

Bayangkan ada OmegaGuard dan Vitalea for Children dalam gambar ni.
Alhamdulillah, total order mereka satu family layak dapat free membership Shaklee seumur hidup. Disebabkan diorang kata memang nak makan set sendi ni lama, free membership ni sangatlah bermanfaat kat diorang. Lepas ni setiap kali diorang beli Shaklee, diorang boleh beli dengan harga ahli yang jauh lebih murah berbanding harga retail. Selain tu, dapat pulangan dalam bentuk tunai setiap bulan, jadi lebih penjimatan di situ.

Rehan doakan customer rehan dikurniakan kesihatan lebih baik lepas ni. Rehan doakan diorang lebih mudah jalani urusan harian dan dipermudahkan beribadah dengan ikhtiar suplemen Shaklee ni. Rehan doakan, customer rehan dapat habiskan belajar on time dan balik ke Malaysia untuk teruskan berbakti. Semoga sedikit ilmu yang rehan kongsi dengan diorang, bermanfaat sampai bila-bila.

BELI SET SENDI SHAKLEE CARA PANTAS

Ada apa-apa pertanyaan boleh hubungi rehan tanpa segan silu ye. Kalau beli dari rehan, anda layak terima konsultasi percuma, lebih banyak penjimatan dan panduan cara makan suplemen yang betul. Juga dapat jemputan istimewa ke secret group exclusive untuk pengguna Shaklee. Boleh hubungi rehan seperti contact di bawah ye.


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...