"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Shaklee Effects: Kulit Kuku Rosak Tertanggal Tak Ada Lagi.

Assalamualaikum.

Rehan nak share salah satu sebab rehan sayang betul kat ESP. Macam yang rehan pernah cerita sebelum ni, rehan mula consume Shaklee sejak hamilkan Kautsar. Niatnya masa tu nak makan Shaklee masa hamil je. Alhamdulillah sampai sekarang rehan tak stop, malah dah jatuh cinta dengan Shaklee.

Rehan ni jenis tak menjaga kesihatan. Makan main hentam apa-apa yang lalu semua rehan makan. Minum air masak sangat fail, sehari tu kadang minum air manis 2-3 gelas je. Air masak tak minum langsung. Makan buah dan sayur pun jarang.

Masa godeh-godeh gambar lama dalam telefon, rehan terjumpa gambar kuku rehan ni. Bila rehan bandingkan dengan kuku rehan sekarang, jauh sangat bezanya. Cuba tengok gambar ni.

Nampak tak tu, kuku rehan dulu warnanya pun kekuningan tak macam warna kuku yang sihat. Kulit kat sekeliling kuku tu rosak, memang perkara biasa pada rehan dulu. Yang dalam gambar ni kira ok, biasanya lagi teruk. Kulit rosak, ada kulit tertanggal, kuku bertompok putih.

Lepas rehan konsisten amalkan Shaklee, kuku rehan jadi sihat dan cantik. Warna pun kemerahan. Kulit yang rosak tak ada lagi. Nampak bezanya kan. Kalau anda datang jumpa rehan saat ni, boleh tengok sendiri kuku rehan tetap cantik.

Ni salah satu sebab rehan sayang sangat kat Shaklee. Sayang nak tinggalkan, memang niat nak konsisten makan Shaklee sampai bila-bila. Setakat hari ni dan 2 tahun lebih rehan makan Shaklee, tak ada kesan negatif yang rehan pernah kena. Malah semakin banyak kebaikan yang rehan rasa. Perkara kecil macam soal kuku ni pun terasa berbeza sekarang. Seronok sangat!

Ada apa-apa pertanyaan boleh hubungi rehan tanpa segan silu ye. Kalau beli dari rehan, anda layak terima konsultasi percuma, lebih banyak penjimatan dan panduan cara makan suplemen yang betul. Juga dapat jemputan istimewa ke secret group exclusive untuk pengguna Shaklee. Boleh hubungi rehan seperti contact di bawah ye.


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.co
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...