"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Anda Beli Omega-3 Atau Lemak Ikan?

Assalamualaikum.

Baca tajuk dah boleh agak rehan nak cerita apa kan. Betul betul betul. Isunya apa yang anda dapat daripada wang yang anda bayar?

Tak dinafikan ada jenama suplemen yang jual minyak ikan pada harga jauh lebih rendah berbanding harga OmegaGuard Shaklee. Rehan sendiri pun sebelum kenal Shaklee makan minyak ikan yg murah.Tapi sejak kenal Shaklee, barulah rehan sedar perbezaan minyak ikan jenama lain dgn OmegaGuard Shaklee. OmegaGuard Shaklee diperakui mengandungi Omega-3 paling tinggi iaitu sebanyak 85%. Sedangkan jenama lain kandungan lemak ikan lebih tinggi daripadan Omega-3.

OmegaGuard Shaklee juga lebih berkualiti sebab diperbuat daripada ikan laut dalam yang bebas pencemaran. Minyak ikan laut dalam ini melalui tiga kali proses penyulingan proprietary. Sebab tu OmegaGuard Shaklee tak hamis bau ikan, tak ada logam berat yang biasa ditemui dalam hidupan laut. Minyak ikan jenama lain gunakan proses penyulingan bertekanan tinggi yang merosakkan nutrient dalam minyak ikan. Tak macam proses penyulingan proprietary yang tak merosakkan nutrient dalam OmegaGuard.

Pastikan anda pilih suplemen yang berkualiti. Dapatkan konsultasi secara percuma dari kami bagi setiap pembelian anda.


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...