"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kenapa Perlu Daftar Shaklee Sekarang!

Assalamualaikum.

Shaklee baru je lancarkan Program Young Entrepreneur System (YES) khas untuk awak-awak yang berminat untuk mengubah taraf ekonomi diri. Program ni platform terbaik untuk melonjakkan bisnes seawal perniagaan. Bulan pertama terus serius dan dalam masa 6 bulan boleh gandakan bonus sehingga 250%!


Sebab itu rehan nak share kenapa WAJIB mulakan bisnes Shaklee anda SEKARANG:
  • Sebab YES enrollees layak untuk terima bukan satu, bukan dua tapi LIMA (5) insentif istimewa yang Shaklee tawarkan untuk mereka.
  • Selain tu, YES enrollees juga berpeluang untuk dapat trofi dan hadiah tunai RM10,000 daripada Shaklee di penghujung cycle 2015 nanti.
  • YES enrollees boleh menyertai program pendidikan oleh Shaklee tentang peluang bisnes, pengetahuan tentang nutrisi dan produk.
  • YES enrollees juga diberikan sokongan motivasi oleh organisasi naungan dalam bentuk kelas-kelas bisnes, marketing, perkongsian oleh Master-master yang dah berjaya dengan Shaklee.
  • Khas untuk YES enrollees, Shaklee telah sediakan 4 set promosi yang menjanjikan lebih penjimatan dengan lebih bonus iaitu set prenatal, postnatal, fitness dan young living.


Dalam masa 6 bulan, anda akan menjana sehingga beribu ringgit melalui program ini. Semudah tu?

Tak!

Tak semudah tu. Semua di atas memang disediakan, tapi usaha anda sendiri yang menentukan berapa bonus yang anda jana. Berapa banyak kemajuan dalam bisnes anda. Rehan dan company cuma boleh berikan panduan, guide sehabis baik. Tapi kalau anda tak bertindak, anda tak capai apa-apa.

Daftar Shaklee dengan rehan SEKARANG. Jana income ribuan ringgit. Kejar impian yang selama ini anda pendam.


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...