"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Shaklee: Bisnes Online Paling Mudah!

Assalamualaikum.

Gambar fail.

Sebenarnya bisnes Shaklee ni yang paling mudah. Asal kita buat, kita dapat.

Modal kecil / Tanpa Modal
Cuma RM75 termasuk pos memberkit terus ke depan pintu. Sekali je seumur hidup. Dah boleh jana income seberapa banyak yang kita nak. Bandingkan dengan bisnes lain, modal beribu dan beli produk, sewa premis, marketing etc. Banding dengan MLM lain pulak, register dah beratus, tiap-tiap tahun kena renew membership berpuluh pulak. Dengan shaklee, kumpul order RM650 dah dapat free membership, dah confirm dapat bonus RM30+ lagi bulan depannya.

Tak perlu simpan stok
Nak keluar modal sendiri belanja beribu simpan stok kat rumah terpulang. Kalau taknak, boleh order direct di website, shaklee poskan terus ke rumah customer. Senang sangat, kan? Konsep dropship ni bantu persaingan sihat dan adil sesama SID. Jadi tak ada alasan tak mampu beli stok. Semua orang mampu berniaga dan dapat bonus, nak atau taknak buat je.

Tak perlu marketing beria
Shaklee dah bertapak lebih 20 tahun di malaysia, dan hampir seratus tahun di US. Tak perlu cakap banyak, ramai dah kenal Shaklee. Let the brand speaks for itself. Kita tinggal jual je.

Bisnes online
Tak perlu keluar rumah ketuk pintu rumah orang, duduk depan laptop je dah boleh berniaga. Banyak sangat peluang dalam perniagaan online, sama ada melalui blog, melalui fb, atau forum etc kita boleh reach lebih ramai orang tanpa batasan. Malah kita boleh cari downline dari negara lain dan kembangkan empayar bisnes kita ke seluruh dunia.

Suplemen Shaklee Terbukti Selamat, Berkesan Dan Semulajadi. Halal juga!
Ini faktor utama kejayaan Shaklee, produk yang berkualiti tinggi. Tak boleh dipertikaian lagi kualiti dan keberkesanan produk Shaklee. Dah banyak jurnal dan research paper yang diterbitkan tentang produk Shaklee oleh badan-badan bebas. Produk berkualiti tinggi macam ni, mesti boleh jual.

Rehan tak suruh puji Shaklee melambung, tolong jangan overclaim Shaklee ni suplemen ajaib. Yang buta makan boleh celik, yang kudung kaki boleh tumbuh semula. Merepek tu. Rehan minta korang cuba sendiri suplemen Shaklee, kemudian kongsi apa yang korang rasa. Sebab tu namanya sharing, bukan selling.


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...