"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

YES: Jimat Lebih 5% Set Prenatal, Postnatal, Kuruskan Badan dan Anti-Penuaan.

Assalamualaikum.

Berita baik untuk peminat Shaklee, baru-baru ni Shaklee telah lancarkan program yang dipanggil YES Program. YES ni maksudnya Young Entrepreneur Set. Orang muda je dapat? Habis tu orang tua tak boleh sertai Shaklee bawah program YES ni ke?

Salah tu. Young tu bukan maksudnya muda pada umur, tapi muda dalam bisnes Shaklee. Masih hijau lagi gitu. 

Program YES ni berjalan dari Mei hingga Oktober 2015. Sepanjang tempoh ni, sesiapa yang berdaftar dengan Shaklee akan dapat banyak sangat insentif yang ahli lama tak dapat. Nak pendekkan cerita, kalau ahli baru tu berjaya dapatkan bonus RM2000, tak mustahil bonus tu Shaklee akan gandakan sehingga jadi lebih dari RM6000. Banyak tak? Usaha 100%, dapat bonus 250%. WOW!

Kalau tak berminat nak berbisnes, tak ada benefit la program YES ni, kan?

Salah jugak. Walaupun tak berminat nak berbisnes, tapi YES masih berikan benefit kepada ahli  yang beli untuk makan sendiri. Benefitnya berupa 4 set promosi yang boleh dibeli dengan diskaun 5% (tak termasuk GST).

Meh nak ajar kira sikit: Mulai 1 April 2015 semua produk dan perkhidmatan Shaklee dikenakan GST. Jadi jumlah yang perlu bayar dah bertambah (harga ahli + 6% GST ). Tapi dengan YES promotional pack ni, Shaklee bagi 5% diskaun. Jumlah yang perlu dibayar oleh ahli Shaklee ialah (harga ahli + 6% GST - 5% YES promo). Setiap promo set ni pula melayakkan anda dapat bonus 5% daripada UV barang tersebut. Jadi ada cash back lagi.

Jimat ke jimat?



So ni YES promotional set yang Shaklee tawarkan:
  • Set Healthy Prenatal: ESP, Vitalea, B-Complex, OsteMatrix, Vita C, OmegaGuard
  • Set Healthy Postnatal: ESP, Vitalea, Alfalfa (S), OsteMatrix, Vita C, OmegaGuard
  • Set Healthy Fitness: Cinch Shake Mix (2 tin), Cinch Energy Teamix, Herblax, Vitalea, Lecithin
  • Set Yealthy Young Living: VIVIX (2 botol)

Nak grab promotional set ni kena cari rehan cepat-cepat. Ada apa-apa pertanyaan boleh hubungi rehan tanpa segan silu ye. Kalau beli dari rehan, anda layak terima konsultasi percuma, lebih banyak penjimatan dan panduan cara makan suplemen yang betul. Juga dapat jemputan istimewa ke secret group exclusive untuk pengguna Shaklee. Boleh hubungi rehan seperti contact di bawah ye.


ID 921922 | Batu Pahat, Johor | 012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...