"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Bila Dah Jadi Mak-mak Ni...

Assalamualaikum.

Suami rehan baru je tukar display photo baru kat facebook beliau. Gambarnya seperti di atas. Gambar Kautsar kepeningan strawberry banyak yang hilang.

Respon rehan?

Begitulah kalau dah jadi mak-mak. Fikir cuci baju. Kemas rumah. Nak masak apa. Dah tukar pampers anak ke belum. Anak dah makan belum.

Macam tu lah sampai terbawa dalam mimpi.

Ibu-ibu kat luar sana sama macam rehan ke?


ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...