"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Giveaway Sempoi By Mrsfara.


Assalamualaikum.

Ni first time rehan nak join giveaway ni. Perasaan nervous pulak. Hahah. Sebenarnya rehan, suami dan anak-anak baru je sampai daripada bermusafir 3 hari 2 malam di johor bahru, Biasalah suami ada kerja sikit, kita bawa anak-anak jalan-jalan sekali.

Sampai rumah anak-anak pun dah pengsan, rehan dapat la buka blog. Tengok adik manis kita Mrs Fara ada buat giveaway la. Teruja pulak nak join.

Kalau nak tau rehan kenal fara ni melalui blog je pun. Rasanya dah setahun lebih kami kenal. Tapi tak pernah jumpa lagi. InshaAllah satu hari nanti ye fara :D

Macam mana kami kenal? Haa masa tu fara tengah tunggu masa bersalinkan cik Aimi sado. Rehan pulak baru lepas bersalinkan Kautsar. Dan yang menjadikan kami kawan adalah video rehan lahirkan Kautsar. Hahah. Rehan tunjuk video tu kat kawan-kawan rapat dan orang yang rehan percaya je tau. Allah bukakan hati rehan share video tu dengan fara sekali.

Alhamdulillah kami kawan sampai sekarang. Fara dah macam adik yang rehan tak pernah ada *maaf direct translation detected*.

Hari ni rehan nak balas support fara yang selama ni gigih support rehan. So rehan nak join giveaway fara ni.

Kalau menang dapat hadiah produk Babies Blinq tau. Heheh.

Kalau ada kawan-kawan yang join giveaway ni jemput-jemputlah. Kalau menang Alhamdulillah. Kalau tak menang tak rugi apa pun.

Ok, rehan nak rehat dulu (nak pulun buat kerja yang tertunda masa cuti).
InshaAllah jumpa lagi dalam next entri.

Salam sayang, peluk cium bantal busyuk,
Qusyairi, rehan dan anak-anak syurga kami.



ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...