"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kelebihan OmegaGuard Berbanding Minyak Ikan Lain.

Assalamualaikum.

Sebelum kenal Shaklee, rehan amalkan minyak ikan jenama B. Selain saiznya yang besar, rasa ikannya sangat kuat. Boleh kata banyak kali rehan muntah sebab tak tahan rasa ikan tu (rehan memang kurang makan ikan dan tak tahan hanyir). Dan lebih tak best lagi, rehan dah makan minyak ikan tersebut selama beberapa bulan, dah habis 3-4 botol besar 180 biji tapi terus terang rehan tak tau apa beza antara makan dengan tak makan. Tak ada beza langsung.

Rehan amalkan Omega Guard sejak hamil 16 minggu.
Bila rehan hamil trimester ke-2, rehan mula amalkan OmegaGuard Shaklee. Tanggapan pertama rehan: Saiznya kecil, cukup ke sebiji sehari?

Hasilnya: Alhamdulillah terasa berbeza sebelum dan selepas amalkan OmegaGuard!

Berat badan tak cepat naik. Daya ingatan dan tumpuan lebih baik. Dan syukur Alhamdulillah rehan dikurniakan anak yang sihat, bijak dan sangat aktif.

Bila rehan kaji, rupanya banyak sangat kelebihan OmegaGuard ni berbanding jenama lain. Antaranya:

  • Dihasilkan daripada sumber ikan laut dalam: Perairan laut dalam kurang pencemaran berbanding laut cetek. Ikan laut dalam lebih tinggi khasiat dan rendah lemak trans.
  • Ekstrak minyak ikan, bukan minyak hati ikan: banyak jenama lain mengekstrak minyak dari hati ikan. Minyak hati ikan lebih tinggi lemak trans, kurang nutrient dan mungkin dicemari logam berat dan bahaya.
  • Diproses secara penyulingan proprietari 3 molekul: proses ini menjamin OmegaGuard tidak mengandungi logam berat dan bahan bahaya seperti plumbum, kadmium, merkuri, arsenik dll. Kebanyakan minyak ikan jenama lain diproses menggunakan tenkin penyulingan bertekanan tinggi yang bukan saja merosakkan nutrien, malah tidak mampu menapis logam berat dan bahan bahaya.
  • Tidak hanyir: tekak rehan masih rasa ikan, tapi tak pernah muntah keluar minyak ikan warna kuning (nota: rehan sangat sensitif dengan rasa ikan tau!). Kautsar yang baru setahun 3 bulan pun boleh makan macam tu saja, tak perlu gaul dalam nasi. Omega Guard tak hanyi disebabkan cara proses penyulingan proprietari 3 molekul tadi. Berminat untuk dapatkan Omega Guard Shaklee pada harga menarik, jemput hubungi kami. Kami tawarkan semua rangkaian produk Shaklee pada harga istimewa, panduan makan suplemen yang betul dan berkesan serta tips untuk kesihatan terbaik.

ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...