"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Tips Jimat Beli Set Kulit Kering.

Assalamualaikum.

Sebelum ni rehan ada share tentang set kulit yang rehan amalkan. Hari ni nak share macam mana nak jimat beli set kulit ni.

Senang je tau. Ramai cust rehan dah buat bulan ni.

Sepanjang bulan Oktober 2015 Shaklee ada promosi penghabisan stok Vita E Complex. Kalau beli satu botol, Shaklee akan bagi lagi satu botol percuma.

Best kan?

Nak dapatkan set kulit pada harga super jimat, wajib grab promosi ni tau. Boleh kongsi beli dengan family atau kawan, seorang bayar separuh je.

Tapi yang customer rehan ramai buat, mereka grab promosi ni untuk diri sendiri je. Tak share pun. Nak tau kenapa?

Sebab satu botol mereka makan, satu botol lagi mereka buat masker Vita E setiap malam.

Syok tau!

Kalau tengok kat farmasi, banyak produk minyak vitamin e untuk kulit kering dan berparut. Mahal tau. Yang dulu rehan pernah guna satu botol kecil je harga RM50 ke atas. Tu harga 10 tahun lepas tau. Sebotol tu kalau sapu rata satu muka tahan la dalam 2 bulan. Rehan satu kat tempat-tempat yang berparut je. Sayang takut cepat habis T___T

Vita E Complex Shaklee ada 120 softgel sebotol. Kalau makan hari-hari, tahan 4 bulan. Kalau buat masker, sepatutnya satu softgel tu boleh guna 2-3 kali jadi boleh tahan 8 bulan. Tapi biasanya rehan guna sekali je habiskan satu softgel tu sebab malas nak simpan.

Nampak tak betapa tak berkiranya rehan nak guna Vita E ni? Takde sibuk nak jimat-jimat pun. Hihi.



Yang belum dapatkan Vita E Complex promo ni boleh cepat-cepat cari rehan ye. Sekarang ni rehan restock je habis, restock je habis. Jadi tempah awal-awal, securekan stok masing-masing ye.

Jumpa lagi!
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...