"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Giveaway by Mrs Fara Bernilai RM329

Assalamualaikum.

Fara ni rehan kenal kat blog je. Masa tu rehan cerita pasal pengalaman bersalinkan Kautsar. Kebetulan fara masa tu tengah sarat hamil baby Aimi (baby lagi ke?? hihih).

Dalam entry pasal bersalinkan Kautsar tu rehan ada tulis yang zauji rakam video baby keluar dari perut. rehan bersalin normal tau. maka fara ni nak tengok video tu. rehan pun terbuka hati nak kongsi dengan fara. (jangan risau tak nampak perkara yang mengerikan pun dalam video tu. paling ngeri muka rehan meneran la kot. haha).

sejak tu rajin la kami berwasap-wasapan. kadang-kadang sampai berasap. eh??

ok ok la. taknak cakap banyak.

fara buat giveaway tu. rehan seronok pulak nak join. kot-kot menang hadiah. haha.

siapa nak join boleh la follow fara okessss.
(klik gambar, terus rehan bawakan anda ke blog fara.)


utk fara: AKAK NAK MENANGGGGG!
hahahah. gurau jek.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...