"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Ready Stock Shaklee di Batu Pahat.

Assalamualaikum.

Rasanya bukak je blog rehan ni tau dah rehan adalah pengedar Shaklee. Bukan maklumat rahsia hihi.

Kat sini rehan nak cerita sikit macam mana nak dapatkan produk Shaklee. Sebab masa mula-mula rehan kenal Shaklee pun rehan taktau dari mana nak dapat. Siap order dari PERLIS tauuuu!

Sebenarnya kat Malaysia ni tak ada stokis Shaklee. Yep. Betul. Memang TAK ADA LANGSUNG STOKIS SHAKLEE. Yang ada ialah HQ Shaklee kat Subang.

Selain HQ Subang, ada beberapa branch Shaklee di seluruh Malaysia iaitu:
👉 Johor Bahru
👉 Sri Rampai, Kuala Lumpur
👉 Ipoh
👉 Penang
👉 Kota Bharu
👉 Kota Kinabalu

Kalau nak dapatkan produk Shaklee boleh la dapatkan di HQ atau branch-branch terdekat.

Khas untuk orang Batu Pahat, rehan bukak cawangan mini tak rasmi kat sini. Ewah. Kat rumah rehan ada stok vitamin-vitamin yang fofular daripada Shaklee. Jadi orang Batu Pahat tak perlu la ke Johor Bahru untuk dapatkan stok suplemen Shaklee. Boleh datang pick up kat rumah rehan terus. Rumah rehan sebelah UTHM je.

Jauh daripada Batu Pahat?
No problemo.

Rehan ada sediakan servis pos suplemen Shaklee ke seluruh Malaysia, Sabah, Sarawak, Singapore, Brunei dan seluruh dunia la. Haha. Jangan main-main, vitamin Shaklee rehan dah sampai ke Mesir, United Kingdom dan Belgium tau!Ni gambar lama. Sekarang ni tak sempat nak susun-susun. Sampai je terus licin vitamin-vitamin ni.

Kalau nak dapatkan suplemen, produk penjagaan rumah, water pitcher atau set skin care Shaklee boleh contact rehan ye. Call/SMS/WhatsApp dialu-alukan.

012 780 7365

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...