"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

ESP Untuk Gastrik.

Assalamualaikum.

Baru-baru ni rehan dapat mesej daripada customer rehan. Customer rehan ni umurnya dah 50 tahun, jenis yang menjaga kesihatan. Masa rehan jumpa dia hari tu memang cantik orangnya, nampak sangat akak tu bukan jenis yang ambil remeh hal kecantikan dan kesihatan.

Alkisahnya kali ni akak ni mesej rehan sebab ada masalah gastrik. Pedih ulu hati. Sampai tak boleh solat berdiri. Jadi akak ni nak try ESP sebab dia baca ESP boleh bantu masalah gastrik.

Sebab katanya sakit sangat, rehan ada tanya juga akak ni tak makan ke ubat gastrik yang terkenal tu. Katanya taknak makan ubat tu, setia dengan Shaklee juga. Tenkiu akak. Muah!

Beberapa hari lepas rehan COD ESP kat dia, dapat mesej lagi.



Alhamdulillah masalah gastrik selesai. Kurang sakit pedih ulu hati. Dua kali dia mesej cakap perkara sama. Gastrik dah baik.

Kalau awak-awak ada masalah gastrik boleh la ikhtiar dengan ESP pulak ye. Gerenti tau dapat bonus kulit cantik dan badan bertenaga. Silap haribulan badan pun makin slim.

Nak order boleh PM fb page rehan macam kat side bar kanan blog ni. Atau boleh terus WhatsApp ke hotline rehan:
📲 012.780.7365
📲 012.780.7365
📲 012.780.7365

Jumpa lagi!
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...