"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Vitamin Shaklee Percuma!

Assalamualaikum.

Senangnya dalam hati. Semalam rehan dapat sms daripada Shaklee. Nah baca ni:



Yeaa! Rehan dapat vitamin free. Bukan sikit tau. Ratus-ratus nilainya. Yang rehan confirm dapat percuma ESP, Collagen Powder dan beberapa vitamin lain.

Best kan?

Zaman-zaman gawat orang berjimat cermat ni tiba-tiba dapat vitamin free memang seronok. Rehan terkejut sebab rehan tak pernah aim nak dapat bonus bonus extra ni. Rehan suka menjual produk jadi rehan jual jela macam biasa.

Sebelum ni ada jugak reward macam ni tapi rehan tak dapat. Sebab masa tu rehan tak aware dengan syarat-syaratnya. Walaupun point rehan sepatutnya layak tapi rupanya kaedahnya salah. Hihi.

Rehan anggap je bukan rezeki.

Kali ni Alhamdulillah rezeki rehan. Syukur Ya Allah.

Jom la kalau nak join bisnes, join la bisnes yang beri banyak benefit macam Shaklee bagi. InshaAllah rezeki kita sama-sama kongsi.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...