"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Hb Tinggi Sepanjang Hamil.

Assalamualaikum.



Rehan baru dapat testimoni fresh dari ladang. Customer rehan ni seorang doktor pakar. Muda, cantik orangnya. Alhamdulillah diizinkan Allah swt mengandung anak kedua.

Customer rehan ni peminat tegar VIVIX tau. Bila hamil, beliau hentikan VIVIX dan makan Vitalea dengan OsteMatrix.

Berbeza dengan anak pertama, mengandung kali kedua ni beliau makan Vitalea konsisten. Hasilnya berbeza berbanding mengandung anak pertama. Masa mengandung anak pertama, Hb bawah 10 je.

Dengan Vitalea, Hb maintain 15 ke atas sepanjang hamil!!

Alhamdulillah. Rehan suka sangat bila baca mesej ni.

Rehan pun ada pengalaman sama. Sebelum kahwin rehan tak pernah lulus nak derma darah sebab Hb rehan rendah, selalunya bawah 10. Rehan amalkan suplemen Shaklee sejak mengandungkan Kautsar, Hb rehan sentiasa 12 ke atas.

Sama juga masa mengandungkan Arfa. Hb rehan sentiasa 12 ke atas. Kecuali sekali hb rehan 11, itupun sebab rehan stress ada audit kat pejabat.

Sebab tu kalau kawan-kawan tanya set hamil kat rehan, rehan wajib suggest VitaLea dulu. Memang terbaik bila digabungkan dengan B-Complex.

Kalau berminat nak dapatkan Vitalea, boleh order dari rehan ye.

012.780.7365
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...