"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Promosi ESP Terlajak Jimat Tinggal 2 Hari Lagi.

Assalamualaikum.



Rehan nak bagitau ni. Promosi ESP tinggal 2 hari je lagi. Dua hari je tau!!

Mana yang memang ESP die hard fans tu meh borong 6 tong ESP terus. Dapat free membership tau. Plus dapat extra 1 tong ESP percuma. Bukan sikit oii, satu tong tu harga RM159 kekdahnya. Tak cukup lagi?? Bulan depan dapat pulangan wang RM37. Nak ke nak? Kalau nak borong 6 tong okeh. Jangan risau expiry ESP ni Disember 2017. Sempat nak habiskan 6 tong tu sangattt.

Yang baru nak cuba, boleh cuba 1 tong dulu. Pun masih boleh jimat berpuluh ringgit. Gerenti lepas 1 tong mesti repeat order. Sebab ESP ni best sangat. Rasa bertenaga, kulit pun glowing je. Mana yang menyusukan anak tu, rasa susu badan makin pekat likat.

Bulan ni pecah rekod. Customer rehan sorang ni borong 6 tong terus, padahal akak ni baru nak cuba ESP. Sebelum ni akak ni makan Set Basic Kulit iaitu Vita C dan Vita E untuk masalah jerawat dan parut. Alhamdulillah jerawat dah tak keluar langsung katanya. Kali ni akak ni nak try ESP pulak sebab nak gebu gebasss. Haa try jangan tak try. Dapat free membership plus 1 tong free ESP plus pulangan wang RM37 lagi.

Untung ke untung??

☆ BELI 6 DAPAT 7 ESP ☆
♡ Percuma membership bernilai RM80
♡ Percuma 1 tong ESP bernilai RM159
♡ Pulangan wang RM37
♡ Belian pada harga ahli - jimat RM189

Hubungi rehan untuk order ye.
012.780.7365
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...