"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Ready Stock Shaklee di Batu Pahat.

Assalamualaikum.



Seminggu menanti.
Hari ni akhirnya 2 kotak suplemen Shaklee sampai.
Alhamdulillah.
Yang kat atas ni gambar sekotak je tau. Lagi sekotak rehan tak sempat nak snap, berebut dengan Arfa nak mengemas vitamin sekali. Hihi.

Banyak yg tiba dah berpunya tau.
Rehan baru selesai COD:
Omega, Vita C 3 botol, Herblax, ESP promo, B-Complex, Vitalea, Zinc Complex.

Hari ni turut dah selesai order online:
ESP promo, Performance Drink, Herbal Blend - pos terus ke depan pintu cikgu kita seorang ni.
Mealshake - akak ni wajib beli Mealshake setiap bulan untuk kurangkan asma anaknya.

Esok pulak COD:
Enfuselle Purifying Cleanser, Toner - untuk seorang adik ni. Adik ni pengguna tegar Shaklee. Dah bertahun beli dengan rehan. Sebelum ni adik ni makan ESP dengan Vita C je. Sekarang dah guna set skin care Enfuselle pulak.

Rehan akan restok dalam masa terdekat.
Banyak lagi nak order ni, asal rehan dah finalize apa yang nak diorder mesti ada order baru masuk. Alhamdulillah.

PM/WhatsApp rehan sekarang utk utk order.

📲 012.780.7365
📲 012.780.7365
📲 012.780.7365
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...