"Ya Allah! Sesungguhnya kami berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; kami berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; kami berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan kami berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Resepi Bancuh ESP.

Assalamualaikum.

Ramai yang tanya, macam mana nak bancuh ESP supaya lebih sedap?

Alhamdulillah. Ramai customer kami yang tak ada masalah minum ESP dengan air kosong. Pada saya, itu antara resepi terbaik untuk bancuh ESP sebab secara tak langsung kita terbiasa minum minuman yang tak manis.

Tapi tak dinafikan, ramai antara kita yang tak sesuai minum ESP dengan air kosong saja. Contohnya ibu-ibu hamil yang alahan, ramai ibu hamil yang tak boleh minum minuman tawar sebab boleh akibatkan muntah-muntah.

Jadi saya nak kongsi beberapa resepi untuk bancuh ESP dengan rasa tersedap!



Bancuhan kegemaran kami di Noraihan Qusyairi ialah ESP+Koko. Tak campur gula dan tak campur susu. Kami kerap travel, jadi susah nak elak makan / minum gula bila di luar. Jadi di rumah kami, gula memang dikawal. Sepanjang kami berkahwin selama 2 tahun setengah, baru 3 kilo gula yang kami beli. Sekilo terakhir kami beli sebab nak masak donut (tapi tak jadi, hahah!)

Pada kami ESP sendiri ada rasa manis soya. Bila dibancuh dengan serbuk koko, seperti kita bancuh milo+susu. Rasa manis sedikit berlemak. Manis yang sedikit tu sudah cukup bagi kami.

Selain itu, kat bawah ni kami kongsi resepi ESP kegemaran yang kami selalu buat di rumah.

ESP+Performance Drink+Collagen Powder: Untuk badan segar bertenaga dan kulit gebu

ESP+Cinch Shake Mix: Menu sarapan untuk kuruskan badan

ESP+Performance Drink+Meal Shake: resepi bersahur atau sebagai sarapan untuk hari yang aktif
Tawaran menarik sepanjang Oktober, anda boleh dapatkan 1 tong ESP secara percuma dengan belian 6 tong ESP. Selain percuma 1 tong tu, dapat percuma keahlian Shaklee juga, dan pulangan wang tunai RM36 pada bulan November nanti. Jadi pelanggan bijak kami, mesti pilih untuk mendaftar percuma bulan ini. Ajaklah kakak abang, kawan-kawan, jiran untuk kongsi beli sekali.

ID 921922 | Batu Pahat, Johor |012-7807365 | noraihanqusyairi@gmail.com
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...